Una de futbol.

I en aquell moment es va sentir un soroll... era el gol del Boca. El Boca es situava com a l'únic líder del clausura 2009.
En el minut 90 de la segona part en un córner a favor de Boca, Riquelme li havia col·locat la pilota al cap de Palermo que sense pensar-ho dues vegades havia rematat de cap i havia posat el tres al marcador: Boca 3-2 Velez.
Al cap de setmana següent el Boca s'enfrontava a l'ordenat equip de Chacaritaque que com era d'esperar va oposar molta resistència.
Al minut 5 de la primera part, per sorpresa de tots, Chacarita amb un golàs va posar l'un a zero al marcador. El Boca no jugava bé... Chacarita es va aprofitar d'això i va marcar el dos a zero, i així va acabar la primera part.
Ja a la segona part, amb Palermo i Riquelme al camp, el Boca va millorar molt el seu joc i com era d'esperar al minut 15 de la segona part, Palermo va marcar el dos a un. El Boca reaccionava i cap al minut 20 Viatri va fer el dos a dos. A continuació el Chacarita es va enfonsar i en un error de tota la defensa, Insúa va fer el dos a tres i Boca que seguia somiant amb el campionat. Però encara no s'havia acabat el partit i ben bé al minut 90, Chacarita amb un miracle va empatar el partit.
El Boca es va haver de resignar i va haver de compartir el liderat amb el River que havia guanyat al Racing per 4-1.
El partit següent havia de guanyar-lo. Jugava contra, el recent acendit, Tiro Federal i com era d' esperar Boca al final de la primera part ja guanyava 3-0. Els tres gols els havia signat Palermo, però a la segona part Tiro va remuntar. La sort va ser que no va poder atrapar el Boca i va perdre per tres a dos.
Malgrat tot, el Boca seguia compartint liderat amb el River que havia guanyat zero a un contra el Velez.
S'acostava el gran dia, el derby pel campionat contra el River Plate. El partit començava molt disputat a la primera i va acabar zera a zero. A la segona part Riquelme va centrar una pilota a Palermo i va fer el zero a un. Quan l'àrbitre va tocar el xiulet al minut 90 el Boca va quedar campió de la lliga i van començar les celebracions.